ינון שוקרון

מנהל ייצור, מכוורת יד מרדכי שטראוס

חזרה אל הטבע, עבודת האדמה והאהבה לחומרי גלם, אפיינו את האבות המייסדים של קיבוץ יד מרדכי ומכוורת יד מרדכי – מהיום שנוסדו ועד היום. זהו סיפור שעובר מדור לדור. זהו סיפור של מסורת, של אנשים, של עבודת כפיים, של ידע, אבל מעל הכול – סיפור של תשוקה לטבע.

החקלאים המגדלים את חומרי הגלם המשובחים עבורנו– אם זה בקיבוץ יד מרדכי, ברמת הגולן, במודנה שבאיטליה, בקוויבק שבקנדה או בסיציליה – נולדו אל האדמה. הם מתרגשים מהטל של הבוקר הנח בעדינות על העלים בשדות, מהרוח הקרירה המנשבת בין העצים, מזמזום כנפי הדבורים בכוורות ומהשמש הצורבת את מטעי הצ'ילי או הזית. וזה מורגש בכל מוצר שעוזב את המפעל. נראה כי לנצח נופתע מהשילוב הנפלא של טעמי הפרחים ששזורים בדבש, מהעקצוץ של החומץ הבלסמי, או ממתיקותם הטבעית של הקונפיטורות וסירופ המייפל.

וגם אנחנו, הולכים לישון בלילה עם התשוקה לתותים, לדבש, לתפוזים, למייפל וללימונים, וקמים אליה מוקדם בכל בוקר, כדי להמשיך ולהפוך את חומרי הגלם הנפלאים של החקלאים שלנו, למגוון המוצרים האהובים שלנו, המציעים טעמים נפלאים, פתרונות לצרכים שונים במטבח, ולא פחות חשוב – אינם מכילים חומרים משמרים או צבעי מאכל.

054-6767465

קיבוץ יד מרדכי

שיתוף הכרטיס:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
דילוג לתוכן